Predstavljena nova kolekcija Max Factor proizvoda: Radiant Lift za prirodno blistavu i besprijekornu kožu

Piše: Redakcija

U Kulturi ljepote u Sarajevu održana je promocija nove kolekcije Max Factor proizvoda pod nazivom „Radiant lift“. Ovom prilikom predstavljen je radiant lift puder, lift korektor, miracle prep primer, miracle glow pro illuminator i lasting performance setting spray. Gošće su novitete imale priliku probati kroz radionicu šminkanja koju je održala make – up artistica Nermina Ibrulj.

Radiant Lift Foundation namijenjen je ženama koje žele postići prirodno blistavu i besprijekornu kožu sa efektom koji traje. Jednostavno ga nanesite jednom ujutro za cjelodnevnu pokrivenost.

Novim proizvodima doživite moć obogaćene formule i dugotrajne blistavosti odjednom. Dugotrajna pokrivenosti i luksuzna formula obogaćene su hijaluronskom kiselinom, osmišljenom kako bi učinkovito doprinijela hidrataciji kože.

Infuzija mikro-bisera koji klize po koži i smanjuju pojavu sitnih linija dok zaštitni SPF 30 pomaže u sprečavanju znakova starenja i oštećenja UVB zrakama. Ovaj multitasking proizvod je definitivni must-have koji pridonosi koži na više načina.

Misija Max Factora je pružiti ženama širom svijeta proizvode i jednostavne tehnike koje će im omogućiti da naglase svoju ljepotu. Radiant Lift, uz četiri dodatna nova i inovativna proizvoda, dizajnirani su s našim vizažistima kako bi odgovorili na potrebe svake žene. Max Factor korisnice će sada uz pomoć inovativnih formula koje sadrže dobro osmišljene sastojke izgledati najbolje što mogu, koristeći proizvode koji također brinu za kožu.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti