Lindex udružuje snage sa svojim kupcima u borbi protiv raka dojke

Piše: Redakcija

U oktobru Lindex udružuje snage sa svojim kupcima u borbi protiv raka dojke. S nekoliko proizvoda i odabranih modnih dodataka dizajniranih isključivo za ovu kampanju, Lindex će podržati borbu protiv raja dojke.

– Podrška borbi protiv raka dojke je nešto što smo već godinama radili, jer nama ŽENA ZNAČI SVE, a mnoge su pogođene ovom bolešću. Želimo da učinimo što možemo da doprinesemo ovom velikom cilju i sretni smo što imamo naše zaposlenike i kupce koji pokazuju nevjerovatnu posvećenost ovom projektu – kaže Susanne Ehnbåge, izvršni direktor kompanije Lindex.

Lindex je ponosni partner Pink Ribbon kampanje od 2003. godine, a u BiH od 2010. godine kroz PINK kampanju Lindex ujedinjuje svoje zaposlenike i kupce i zajedno daju veliki doprinos u finansiranju za podršku i jačanje svijesti o ovoj bolesti.

Ove godine Lindex će 10% od prodajne cijene PINK kolekcije, kao i cjelokupan profit od specijalno dizajnirane narukvice i torbe, donirati Klinici za onkologiju i radioterapiju, organizacionoj jedinici Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

Lindex „Pink“ kolekcija bit će predstavljena u četvrtak, 11. oktobra u 18 sati u Lindex prodavnici u Importanne Shopping Centru u Sarajevu, a u prodaji će se naći već narednog dana u svim Lindex prodavnicama u BiH.

 

Pročitajte još