Deichmann kolekcija jesen/zima ulazi na velika vrata sa sjajnim ekstravagantnim modelima

Piše: Redakcija

Impresivno carstvo obuće, vrhunski brend Deichmann, kako smo to već navikli, svojom novom kolekcijom jesen/zima 2018. uveo nas je u jednu drugačiju dimenziju, neodoljive simbioze eksplozivne energije i savremenog spoja.

Nova kolekcija je ekstravagantna, a ove sezone cool efekt može se postići ukoliko uz pomno odabran outfit iskombinirate patike nalik onim iz 90-ih. Poznate kao „ružne patike“ ili „tatine patike“ koje su donedavno ismijavali jer su ih nosili naši roditelji. Ružne patike kao i čizma čarape postale su najbolje prijateljice haljinama, blejzerima i farmericama.

Naravno, vrhunski stil traži i vrhunsku promociju, stoga ne čudi što se u prekrasnom ambijentu restorana Kilim u Sarajevu tražilo mjesto više.

Više od 50 predstavnika medija, novinara, urednika, blogera, influencera… „creme de la creme“ sedme sile, mogli su uživati u vrhunskoj reviji, sjajnom performansu poznate bh. violonistkinje Lejle Piljević, poklonima, ručku, slatkišima, te mnogobrojnim iznenađenjima.

Novi modeli kolekcije jesen/zima 2018. dostupni su u Deichamann trgovinama širom BiH.

Fotografije pogledajte ispod:

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti