Kako ukloniti mrlje na koži sa samo 2 sastojka

Piše: Redakcija

Pigmentacija se vrlo često javlja kao posljedica izlaganja suncu, a najčešće nastaju mrlje na rukama i leđima. Koža na rukama najizloženija je štetnim faktorima, a s obzirom na to da sadrži najmanje znojnih žlijezda, brže dehidrira i stari. Zato je važno da ruke redovno njegujete odgovarajućim hidratantnim kremama koje hrane i istovremeno štite kožu od utjecaja ultraljubičastog zračenja.

Ako želite ukloniti mrlje na rukama, preporučujemo vam da isprobate prirodnu masku za izbjeljivanje koju koriste Indijke. Potrebni su vam sok od limuna koji potiče ljuštenje kože i kurkuma u prahu koja djeluje protuupalno i daje koži sjaj.

Slikovni rezultat za kurkuma

Kurkuma u prahu

Dobro promiješajte malu kašiku kurkume u prahu s kašikom soka od limuna i nanesite na mrlje. Poslije 15 minuta isperite hladnom vodom.
Ako imate vrlo osjetljivu kožu, limunov sok razblažite vodom, a možete ga i zamijeniti mlijekom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti