Ovo su najtraženije plastične operacije koje preferiraju poznate dame

Piše: Redakcija

Standardi ljepote konstantno se mijenjaju, a dermatolog Harlod Lancer onaj je koji ih zapravo stvara zahvaljujući svojoj planetarno popularnoj klijenteli koja uključuja Kim Kadashian, Beyonce, Jennifer Lopez i Margot Robbie. 

Za THR je otkrio na koje se načine uljepšavane zvijezde najradije odlučuju, a ponosan je na sebe jer, kako kaže, jedino se on ne oslanja na plastične operacije, već na kozmetičke tretmane. 

Lancer tvrdi da je vrijeme agresivnih i po život opasnih plastičnih operacija definitivno iza nas, a da bi se sada sve trebalo svoditi na tretmane koji imaju isti učinak, a manje su opasni i zahtjevni. 

Prema njemu, liposukcija i botoks i dalje su broj jedan na listi kozmetičkih procedura za koje se ljudi odlučuju. Međutim, dobili su svoju alternativu odnosno mini-botoks i mini-liposukciju.

Umjesto ‘usisavanja’ sala sa cijelog stomaka, slavni se sada odlučuju na manje pothvate poput uklanjanja podbradka. 

Prošli su i dani ‘divovskih’ i zaobljenih stražnjica koje je na top listu lansirala Kim Kardashian, a novi trendovi su operacija ušnih resica i prćasti nosevi. Doktor Lancer tvri da su fileri koji se injektiraju u vrh nosa i na usnu školjku postali najtraženiji. 

Osim toga, primijetio je i povećani broj muškaraca koji se odlučuju na kozmetičke zahtjeve kako bi usporili proces starenja. 

– Nehirurški način uljepšavanja sve je popularniji. Pacijenti ne žele trpiti dugo vrijeme oporavka i cijenu plastičnih operacija pa traže alternativu – priča Lancer i dodaje kako su injekcije sve popularnije, a situacija će se nastaviti razvijati u tom smjeru. 

Povezana slika

Kim Kardashian prije plastičnih korekcija i poslije

Slikovni rezultat za beyonce plastic surgery

Beyonce prije i poslije kozmetičkih zahvata

Slikovni rezultat za Jennifer Lopez plastic surgery

Jennifer Lopez

Slikovni rezultat za Margot Robbie plastic surgery

Margot Robbie

Pročitajte još