Željko Joksimović otkrio detalje svakodnevne rutine za zdrav život

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Željko Joksimović oktrio je sve detalje svakodnevne rutine za zdrav život i ishranu. 

– Dan započinjem punomasnim tostom, kombinovanim sa različitim sastojcima – avokadom, krem ​​sirom, dimljenim lososom, jajima… Nakon doručka, gotov sam sa ugljenim hidratima za taj dan. Jedem samo bjelančevine i povrće, a potpuno sam izbacio šećer iz svoje ishrane – otkrio je Željko za “Health Fitness Revolution”, i dodao:

– Naravno, jedem nešto slatko jednom u nekoliko meseci ili tako nešto, ali to se ne događa svake godine. Što se tiče ostalih prehrambenih navika, jedem svakih pet sati i trudim se da izbjegnem kiselu hranu po svaku cijenu, jer se pokazalo da je to najveći problem za moje tijelo.

Pjevač je otkrio i da redovno vježba. 

– Volim biciklizam, a vozim oko 10 kilometara dnevno, dok često vozim i više od toga kroz Beograd. Tamo ima puno mesta za biciklizam, a jezero Ada Ciganlija jedan je od mojih izbora. Osim biciklizma, plivam najmanje tri puta sedmično, a u teretanu idem na svaka dva dana. Imam prijatelje koji su fitnes treneri i vježbamo zajedno, što mi omogućava da sprovodim najbolje programe za svoje tijelo i za posao koji obavljam – istakao je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti