Jeste li znali da postoje aplikacije za lakši san? Istražite ih i odmorite se

Piše: Redakcija

Svi znamo da je kvalitetniji san bitan kako bismo mogli normalno funkcionirati, no neke osobe imaju problema kako da zaspe. Nedostatak sva čini nas nervoznima i nezadovoljnima. Ali na svu sreću za to postoji riješenje. Jednostavan način kako da uz pomoć aplikacije poboljšate svoj san, ali i lakše zaspite.

Prva od njih je Clam. Prvi korak prema kvalitetnom snu definitivno će biti opuštanje prije odlaska u krevet. Aplikacija “Calm” idealna je za one kojima je potrebno nešto više vremena da utonu u san upravo zato što nudi različite načine smirivanja misli. Od opuštajuće glazbe i zvukova iz prirode do vođenih meditacija, ova aplikacija definitivno će vam pomoći da odlazak na spavanje pretvorite u najljepši dio večeri.

Slikovni rezultat za sleep

“Sleep Cycle” je aplikacija stvorena za one kojima je snooze omiljena opcija na mobitelu. Pomoći će vam da se iz sna budite lakše, a sve to pomoću analize vašeg sna koji vas na najprikladniji način iz sna počinje buditi 20 minuta prije nego što zaista trebate ustati. Bez stresa i nervoze, uz ovu aplikaciju mogli biste čak i uživati u prvim zvucima jutarnje budilice.

Aplikaciju “Headspace” izmislio je bivši budistički redovnik i temelji se uglavnom na meditaciji, a vodi vas kroz kratke vježbe disanja i koncentracije. Preuzeti je možete besplatno, no postoji i plaćena verzija u kojoj dobivate upute za izvođenje različitih vrsta meditacije, od one koja pomaže vašem osobnom rastu, pa do meditacije koja će vam pomoći da lakše pročitate vlastite emocije, želje i potrebe.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti