Vaša veza je u krizi: Možda su ovo neki od razloga

Piše: Redakcija

tvrde kako je svađa između partnera koja se događa barem jednom sedmično, veoma pozitivna i može da dovede do emotivnog “pražnjenja” koje je svima potrebno. Nakon ovakvih svađa u kojima partneri često govore ono što zaista misle jedno o drugom, dolazi do neke vrste “olakšanja” i smirivanja strasti. Ipak, kada je komunikacija između partnera toliko loša da se zbog nje konstantno svađate, stvari su jako ozbiljne. Neki parovi se najčešće svađaju je zbog toga što je jedna osoba prestala da se trudi i postala zatvorena i ravnodušna.

Često se događa i to da manje vremena nego na početku veze provodite zajedno, što je i normalno, ali ako problem zajedničkog provođenja vremena postane česta tema svađa, prekid bi mogao biti očekivan. Tu se zapravo radi o tome da jedna osoba jednostavno više nema potrebu za drugom i to otvoreno pokazuje.

Možda i najučestaliji slučaj, je svađa među partnerima koji su nezadovoljni svojim seksualnim životom. Iako oni najčešće na tu temu ne diskutuju niti se svađaju, svjesni su da problem postoji, a rješavaju ga time što uglavnom ćute i trude se da poprave stvari. Kad dođe do toga da seks postane razlog za svađe, bilo zbog njegovog kvaliteta ili učestalosti, prekid je ono što se jedino očekuje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti