Khloe Kardashian na udaru kritika slavne glumice: Promoviraš preparat za mršanje opasan po zdravlje

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bt_tbbvhGv8/

Glumica Jameela Jamil svojevremeno je kritikovala pokojnog modnog kreatora Karla Lagerfeld, a sada je kritike uputila na račun Khloe Kardashian zbog njene posljednje objave na Instagramu. Ubrzo nakon što je Kardashianova objavila fotografiju na kojoj se pohvalila zavidnom linijom koju duguje spornom preparatu za mršavljenje, Jameela je uputila oštre kritike Khloe nazvavši je neodgovornom.

https://www.instagram.com/p/BvP280KFj03/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

-Vrlo si neodgovorna jer zanemaruješ činjenicu da imaš ličnog trenera, nutricionistu, kuvara i hirurga koji će ostvariti tvoje želje prije nego ovaj laksativni proizvod koji reklamiraš. Moraš da kažeš ljudima o kontraindikacijama koje ovaj preparat proizvodi za koji doktori kažu da uopšte nije zdrav- poručila je glumica koja se posljednjih godina zalaže za zdrav način življenja kod žena.

View this post on Instagram

Maybe she’s born with it? (Maybe it’s EDS) 📸 @selashiloni

A post shared by Jameela Jamil (@jameelajamilofficial) on

Glumica ističe da je iznenađena odlukom Kardashianove budući da je smatra za veoma pametnu i odogovrnu osobu. Ona dodaje kako bi Khloe trebala iskoristiti svoj uticaj da utiče hiljade djevojaka koje ju prate na društvenim mrežama i skrenuti im pažnju na štetne posljedice brojnih preparata za mršavljenje, kao i drugih proizvoda koji imaju štetan uticaj na zdravlje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti