Doručak bez kojeg Jennifer Aniston ne može zamisliti dan

Piše: L. B.

Foto: The Irish Sun

Popularna glumica Jennifer Aniston zagovornik je zdrave i ukusne ishrane uz pomoć koje svoju figuru održava u formi. Nedavno je otkrila koje četiri namirnice jede svaki dan.

– Uvijek imam artičoke koje su odlične i kad su hladne. Umačem ih u senf. To je sjajan i zdrav obrok. Obvezno se unutra nađe i povrće poput celera i krastavica. To su osvježavajuće hrskave grickalice koje volim – rekla je glumica.

U jednom intervjuu otkrila je i šta najčešće jede nakon buđenja. Jedna je od mnogih žena koje dan započinju s vodom i limunom, a nakon toga slijedi ukusan, zdrav i zasitan doručak.

– Kada se probudim, pijem toplu vodu s limunom. Zatim pojedem jaja s avokadom. To je jelo jedno od mojih favorita – kazala je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti