Ovo je najbolji prirodni koktel koji topi masnoću sa vašeg stomaka

Piše: Redakcija

Kada je popularni fitnes trener Peter Carvell na svom Youtube kanalu objavio recept za skidanje sala sa stomaka, svi su naprosto poludjeli za njegovim predlogom. Video je pregledalo preko 3 miliona gladalaca koji su se složili kako je ovaj vid mršavljenja jedan od efektnijih. Radi se o receptu koji je prilično jednostavan, a čije dejstvo je nevjerovatno pa se tako za samo nekoliko dana mogu primjetiti stvarni rezultati. Ukoliko niste ljubitelj povrća, prirodni sokovi su odličan način da u tijelo unesete hranljive materije. Ukoliko pri tome kombinujete prave namirnice, dobijate napitak koji topi masnoću iz vašeg stomaka i ujedno čisti krvne sudove i daje snagu vašim mišićima.

Za ovaj napitak vam je potrebna jedna velika cvekla, 2-3 svježe šargarepe, 4-5 celera, 1 šaka svježeg spanaća, 1 jabuka, 1 svjež krastavac, 2 rotkvice, 1 korijen svježeg đumbira i 1 limun.

Priprema se tako što očišćeno povrće i jabuku iscjedite u sokovniku i popijte. Sok je najbolje konzumirati ujutru, a od ovih namirnica dobićete oko 500 ml soka. Brojni fanovi Carvellovih videa saglasni su kako je ovaj napitak toliko hranljiv da može da zamijeni čitav jedan obrok.

Pročitajte još