Kako da se probudite svježi i naspavani

Piše: Redakcija

Koliko puta vam se desilo da se probudite nenaspavani? Tokom dana vaše tijelo naporno radi i noću mu treba san da bi se regenerisalo. Ako se vi svakog jutra budite umorni i neraspoloženi, ova jednostavna mješavina garantuje kvalitetan san i svježinu. Recept od svega dva sastojka učinit će da prespavate noć i ujutro se probudite svježi. Treba vam samo pet kašičica organskog sirovog meda i kašičica himalajske soli. To dobro promiješajte i stavite u staklenu teglu. Najbolje je da odnos meda i soli bude 5:1, ali i to možete prilagoditi svom ukusu ako vam tako ne odgovara. Sve što treba da uradite jeste da malo ove mješavine svake večeri pred spavanje stavite ispod jezika i pustite da se rastopi.

Himalajska so sadrži preko 80 minerala i elemenata koji su potrebni vašem tijelu za različite procese i koji pomažu tijelu da se preko noći oporavi. S druge strane, med sadrži glukozu koja ćelije puni energijom. Uz sve to, ova mješavina poboljšava lučenje seratonina pa ćete se ljepše odmoriti i oporaviti tijelo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti