Donosimo recept za najbolje tulumbe

Piše: Redakcija

Sastojci:

0.5 litara mlijeka

sedam kašika BIMAL suncokretovog ulja

400 grama brašna

jedan prašak za pecivo

četiri jajeta

litar BIMAL suncokretovog ulja za prženje tulumbi

Agda:

litar vode

600 grama šećera

Priprema:

Prokuhati mlijeko i BIMAL suncokretovo ulje. U zdjeli pomiješati brašno s praškom za pecivo. Tijesto zamijesiti vrelim mlijekom i BIMAL suncokretovim uljem. Nakon toga, tijesto je potrebno ohladiti povremenim miješanjem kako bi se spriječilo nastajanje korice. Umutiti jaja i dodati u tijesto. Tijesto pržiti u BIMAL suncokretovom ulju. Za agdu u litar vode dodati šećer i kuhati dok mješavina na postane gušća.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti