Francuska salata na drugačiji način

Piše: Redakcija

Čar francuske salate leži u tome da je svako priprema na svoj način. U nju možete dodati krompir ili ga izostaviti, odličan dodatak su mahune i masline, ali izbor je vaš.

 

Sastojci:

 

350 g krastavci, kiseli

250 g grašak zeleni, u zrnu

350 g krompir, zreli

3 kom jaje kokošje (cijelo)

1 kom jabuka (cijela)

200 g majoneza

1 kom vrhnje kiselo (20% masti)

1 kom jogurt (3.2% masti)

1 mala kašikica

senf

so

biber

svježe mljeveni biber

350 g grašak zeleni (smrznuti)

200 g mrkva, crvena

 

Priprema:

Odvojeno skuhati smrznuto povrće, krompir (u slanoj vodi), mrkvu i jaja. Sve sastojke sitno nasjeckati i promiješati. Na kraju dodati majonezu, jogurt, vrhnje, senf. Po potrebi posoliti i pobiberiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti