Ručak je na stolu: Riža s pestom od peršuna

Piše: Redakcija

Sastojci:

1 šolja riže

100 g prženih lješnjaka

malo limunovog soka

dvije šoljice bosiljka

dvije šoljice peršuna

jedna šoljica naribanog parmezana

2 čehna bijelog luka

so

biber

maslinovo ulje

malo mladog luka

100 g graška

 

Priprema:

Sve sastojke za pesto usitniti u blenderu. Na malo mladog luka propržiti grašak i spojiti s pestom. Skuhati omiljenu rižu (preporučujemo rižu dugog zrna) i sve pomiješati.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti