Ostajemo li bez popularnih Crocsica

Piše: Redakcija

Kompanije Crocs najavila je da prodaje svoje posljednje dvije tvornice radi poboljšanja profitabilnosti. Poznati brend obuće potvrdio je da će zatvoriti tvornice u Meksiku i Italiji, piše Daily Mail.

Crocs je dosad zatvorio 28 od svojih 558 trgovina, a do kraja godine planiraju zatvoriti njih još 132. Još nije objavljeno gdje će se ubuduće proizvoditi Crocsice.

Crocs je saopćio kako u ovoj godini očekuje fiskalni prihod od oko 1,02 milijarde dolara, nešto manje od očekivanih 1,05 milijardi.Predsjednik uprave Andrew Rees rekao je da će se njihova obuća nastaviti dobro prodavati i da Crocs ima svoju poziciju na tržištu.

-Očekujemo dvocifreni rast naših e-trgovina i umjereni rast veleprodajnih cijena-dodao je Rees.

Kompanija Crocs osnovana je 2002. godine u američkom Coloradu, a tvornice u kojima se proizvode Crocsice raširile su se po svijetu, od uvijek prisutne Kine do Meksika te nešto manje u Vijetnamu, Italiji, Argentini i Rumunjskoj.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti