Francuskinje imaju rješenje: S ovim dodatkom vaš ceker će dobiti novi izgled

Piše: Redakcija

Obični pleteni ceker s originalnim kožnim dodatkom poprima potpuno novi izgled

Mislite da pleteni ceker više nema svoju svrhu? Dajte mu još jednu šansu, tako što ćete ga učiniti jedinstvenim. Suosnivačice francuskog brenda Polissonnes Paris čije se pletene torbe u nekoliko veličina i modela ističu zanimljivim detaljem – kožnim remenom koji se može skidati.

Dugačak crossbody ili kratak široki remen dostupan je u nekoliko jarkih boja te u metalik verziji, dok za ljubiteljice luksuza postoji opcija izrađena od krokodilske kože. Zajednička ljubav prema cekerima i košarama ala Jane Birkin iznjedrila je brend modnih dodataka s bazom u Parizu, a dizajnerice Jeanne i Elodie su u manje od godine uspjele zainteresirati Instagram publiku te osvojiti srca gotovo 3.000 pratitelja. Ovo su samo neki od cekera za kojim je „poludjela“ Instagram zajednica.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti