Savršena odjevna kombinacija Belle Hadid

Piše: Redakcija

Iako ljeto još uvijek traje, čini se da je poznata manekenka Bella Hadid već pronašla savršen outfit za prelazni period. Naime, ona je oduševila svojom odjevnom kombinacijom koju je jučer pokazala u New Yorku, na večeri s prijateljima. Bella je nosila je crne pantalone šireg kroja,  na koje je dodala uski kaiš u leopard uzorku. To je iskombinirala sa crvenim topom i kratkim sakoom s velikim naramenicama.

Od modnih dodataka nosila je minijaturne naočale, od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja, a cijeli look upotpunila je papučama na visoku i debelu petu, također u crnoj boji, te malom baršunastom torbicom.

Zbog ove kombinacije, ponajviše zbog pantalona  i oversized sakoa s naramenicama, Bella nas je podsjetila na modu s prelaska 80-ih u 90-e godine prošlog vijeka koja je sve više popularna i danas.  

Pogledajte kako je slavna manekenka izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti