Crno od glave do pete: Odlične ljetne kombinacije koje možete kopirati

Piše: Redakcija

Nošenje jedne boje od glave do pete sa sobom nosi određenu dozu sofisticiranosti, profinjenosti i elegancije. Posebno ako je riječ o izdanjima u kojima crna nosi glavnu ulogu. Iako u ljetnim mjesecima naša garderoba najčešće zrači bojama i poziva na razigrane color block kombinacije, nerijetko se odlučujemo i za crnu boju u našim svakodnevnim i svečanim izdanjima. Prezentirana kroz slip haljine, šorceve u kombinaciji s jednostavnim majicama i kombinezone, zrači jednostavnošću i naglasak stavlja na krojeve i materijal od kojeg je izrađena odjeća koju biramo – piše modamo.info.

Kako vaša ‘all black’ ljetna izdanja ne bi izgledala dosadno, birajte komade koji će zaintrigirati svojim krojevima i nakit koji će cijeloj priči dati ličnu notu. Decentne narukvice, raskošne naušnice ili boho ogrlica će biti sjajan stilski tumač vaših osobnih stilskih preferencija i pokazatelj vaših afiniteta. To znaju i ove dame sa stilom koje su usavršile vještinu slaganja ‘all black’ kombinacija i podstakle nas na povratak osnovama kada je u pitanju naše oblačenje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti