Dua Lipa i Gigi Hadid: Kojoj bolje stoji šareni kombinezon?

Piše: Redakcija

Lijepa i talentirana pjevačica albanskih korijena Dua Lipa viđena je jučer u New Yorku u šarenom kombinezonu koji je prije nekoliko mjeseci isfurala Gigi Hadid. Napominjemo da supermodel Gigi Hadid možda ima samo 23 godine, no prema Forbesu već vrijedi nevjerovatnih 13 miliona američkih dolara.

Zanimljivi kombinezon koji izgleda kao odijelo nekog superheroja potpisuje Versace, a Gigi je u njemu na dodjeli američkih strukovnih modnih nagrada (CFDA Awards) definitivno bila primijećena. Duin kombinezon je nešto drugačiji, a mi vas pitamo – koja ga je ljepotica bolje isfurala? Što se tiče pozadina fotografija, Gigina je definitivno bila glamuroznija, jer pored ovih crnih vreća za smeće dobro pa se Lipa uspjela istaći.

Dua Lipa

Dua Lipa

Dua Lipa

Gigi Hadid

Gigi Hadid

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti