Moda: Neka vaš outfit procvjeta

Piše: Redakcija

S obzirom na to da je iz sezone u sezonu prisutan u modnoj industriji, nerijetko se postavlja pitanje koliko novih opcija za kombiniranje nudi cvjetni uzorak? No, romantični, elegantni i sofisticirani cvjetni motivi uvijek nađu put do modernih sakoa, jakni, haljina i drugih odjevnih komada koje biramo za ljetnji period. Osnovna prednost komada s ovim uzorkom je što odlično izgledaju u kombinaciji s jeansom, stoga predstavljaju idealan izbor za svakodnevne streetstyle kombinacije. Ukoliko ipak tražite nešto za večernje ili svečane prilike, preporučujemo vam koktel haljine ukrašene cvjetnim uzorkom, koje je najbolje kombinirati s minimalističkim modnim dodacima. 

 

Lifestyle blogerica Ella Dvornik kombinaciju je upotpunila cvjetnim kimonom

Must have

Cvjetni uzorak u vidu printa, veza ili plastičnih ukrasa, možemo naći i na papučama. U svojim ih ponudama imaju velike dizajnerske kuće kao što su Dolce&Gabbana, Gucci i Fendi, a ne zaostaju ni high street brendovi. Ova vrsta obuće udobna je za nošenje, a svojim neobičnim izgledom će učiniti da svaki vaš outfit bude primjetan.

Cvjetno odijelo

Odijela sa cvjetnim uzorkom popularna su još od prošle godine, a predstavljaju savršen izbor za formalne, ali i za one svakodnevne prilike. Najpopularnija su svilena pidžama odijela, a ukoliko ste ljubitelj nešto jednostavnijeg stila birajte ona tradicionalnog kroja.

Poznata bh. pjevačica Ina Hamzić rado nosi cvjetni uzorak

Detalji su bitni

Bez obzira na to koliko je popularan, s cvjetnim uzorkom treba biti pažljiv. Ukoliko nosite cvjetnu haljinu preporučuje se da vam cipele, torba i ostali asesoari budu jednobojni. No, trebate imati na umu i to da jedan efektan komad sa cvjetnim uzorkom može biti glavni detalj vaše odjevne kombinacije. Donosimo vam neke od najpopularnijih cvjetnih modnih detalja s čijim izborom sigurno nećete pogriješiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti