Neočekivani modni potez Victorije Beckham

Piše: Redakcija

Victoria Beckham dizajnirala je unisex sportsku kolekciju koja će nas vratiti u eru košarkaša devedesetih, a fotografije kojima je predstavila kolekciju snimio je još jedan član porodice Beckham.

Victoriju Beckham s lakoćom možemo nazvati najpoznatijom WAG-sicom na svijetu. Bivša pjevačica popularne grupe Spice Girls s fudbalerom Davidom Beckhamom u brak je uplovila 1999. godine, a od tada par ne prestaje oduševljavati svijet svojim privatnim i poslovnim podvizima.

Victoria, koja se nakon udaje za Davida posvetila porodici, 2008. godine vratila se na scenu, ovaj puta u ulozi modne dizajnerice te se usprkos obeshrabrujućim predviđanjima javnosti, uspjela ostvariti na modnoj sceni.

44-godišnja dizajnerica iz sezone u sezonu oduševljava ženstvenim, pročišćenim kolekcijama s malim pomakom, a nedavno je po prvi puta ostvarila i saradnju s poznatim sportskim brendom.

Na svom Instagram profilu Victoria se pohvalila limitiranom kolekcijom koju je osmislila za brend Reebok, a za koju su joj, kao inspiracija, poslužili košarkaška moda devedesetih i legendarni Shaquille O’Neal.

U kapsula-kolekciji koja će svjetlo dana ugledati 26. jula ove godine, nalaze se udobne majice s kratkim rukavima i hoodie majice s dugim rukavima i kapuljačama, namijenjene ženama i muškarcima.

– Kad pomislim na Reebok, sjetim se devedesetih i košarke, a samim time i Shaqua. Ova kapsula-kolekcija slavi tu eru u kojoj su Reebok i Shaq napisali historiju – izjavila je Victoria te dodala da unisex pristupom pozdravlja streetwear modu i taj će element biti prisutan kroz punu kolekciju na kojoj radi.

Victoria je na Instagramu objavila najavne fotografije kolekcije koje je snimio još jedan slavni Beckham – njen sin Brooklyn.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti