Pogledajte kako Sofia Vergara izgleda u kućnom izdanju

Piše: Redakcija

Zanimljivo je tu i tamo zaviriti iza četiri zida poznatih osoba i podsjetiti se s vremena na vrijeme da su i oni samo ljudi i da se kod kuće, kad su ponašanje i oblačenje u pitanju, opuste poput svih nas…

Kolumbijska ljepotica proslavljena ulogom u seriji “Moderna porodica”, Sofia Vergara, posljednjih dana češće nego inače objavljuje fotografije iz svog doma. Razlog je tome njena nova uloga, ali ne na filmu, već u privatnom životu – dobila je psa na čuvanje tokom jedne julske sedmice i potpuno se posvetila, kako sama kaže, ‘babysittingu’.

Kad je objavila fotografiju s psićem snimljenu u trpezariji doma koji dijeli sa suprugom Joeom Manganiellom, mnogim njenim obožavateljima za oko je zapeo posebno njen ležeran styling. To kod ljepotice sa zavidnom figurom, nikako ne znači i samozatajan styling, iako nosi ‘vrećaste hlače’.

Upravo su široke farmerke, spuštene nisko na bokovima, izazvale najviše pažnje i mnogi su je u komentarima na društvenim mrežama pitali: Jesi li jeans posudila od supruga?. Pa opet, pobrinula se za dašak seksepila kojim uvijek, ma šta obukla, Vergara odiše. Ovaj put to joj je podario čipkasti topić, koji je, nije za zanemariti, otkrivao njene savršeno oblikovane trbušnjake.

Iz svog doma i stojeći na gotovo istome mjestu, s psićem u pozadini, Vergara je objavila i fotografiju na kojoj pozira spremna za vikend izlazak, obučena u dugu suknju u kompletu s topićem.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti