Kate i Meghan na Wimbledonu navijali za Serenu Williams, koja je bila bolje obučena

Piše: Redakcija

Jučer je u Londonu održano  finale Wimbledona u kojem su zaigrali Angelique Kerber i Serena Williams. Njemačka teniserka Angelique Kerber u finalu je svladala Amerikanku Serenu Williams sa 6-3, 6-3, nakon malo više od sat vremena igre i tako postala pobjednica je ovogodišnjeg Wimbledona. 

Inače, Serenu na svim njezinim turnirima prati puno poznatih, a ovaj put pratila je i prijateljica Meghan Markle u društvu Kate Middletton.

 

Meghan se pojavila obučena u duge bijele hlače i košulju s bijelo plavim prugicama. Kosu je digla u visoku punđu dok su joj dva pramena uokvirila kosu.

Kate se pak pojavila u bijeloj haljini zanimljivog uzorka. Haljina seže malo preko koljena, ima kratke rukave, a nabori na struku laskaju figuri. Usto je Kate nosila puštenu kosu te malo nakita.

Kate i Meghan su se smjestile na svoja mjesta gdje su ih fotografi snimali, a vidimo kako je Meghan, kako to često radi zavrnula rukave na košulji, a čini se kako se pripremila i za sunce jer je ponijela bijeli šešir, piše Index.hr. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti