Poznate dame u svijetu mode: Najljepše linije donjeg veša

Piše: Redakcija

Poznate dame se sve češće udružuju s  beauty i fashion brendovima te objavljuju kolekcije u kojima pokazuju svoju kreativnost. Osim kolekcija kozmetike, parfema i kupaćih kostima, mnoge dame su predstavile one donjeg veša. Pogledajte koje su se to poznate pjevačice, modeli i glumice oprobale u ulozi dizajnera ove vrste odjevnih komada.  

Rihanna  

Rijana - Savage x Fenty

Savage x Fenty kolekcija predstavljena je u maju ove godine, a namijenjena je djevojkama svih veličina. 

Ashley Graham  

Ešli Grejam - Ashley Graham х Addition Elle

Ashley Graham x Addition Elle kolekcija predstavljena je 2015. godine i kreirana je za plus size djevojke. Nakon tri godine postojanja, Ashley je odlučila da prekine ovu saradnju. 

Heidi Klum  

Hajdi Klum - Heidi Klum Intimates

Heidi Klum Intimates je kolekcija namijenjena modernim djevojkama koje se ne boje da pokažu svoju senzualnost. 

Megan Fox  

Megan Foks - Megan Fox & Frederick’s of Hollywood

Megan Fox & Frederick’s of Hollywood je kolekcija predstavljena 2016. godine, a slavna glumica ju je kreirala u skladu s vešom koji ona za sebe bira. 

Dita Von Teese  

Dita fon Tiz - Dita Von Teese Lingerie

Dita Von Teese Lingerie kolekcija predstavljena je 2012. godine, a i danas donosi komade koji su omiljeni među ženama širom svijeta. 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti