Nova kolekcija za ljeto 2018. modnog brenda Art by Tea

Piše: Redakcija

Modni brend Art by Tea objavio je kampanju za novu kolekciju ljeto 2018. godine. I u ovoj, kao i u svim svojim prethodnim kolekcijama, dizajnerica Tea Zubović ostaje vjerna konceptu koji se zasniva na sintezi slikarstva i mode, a u namjeri da se umjetnost približi što većem broju ljudi. Proizvodi Art by Tea su zapravo “wearable art” (nosiva umjetnost) i namijenjeni su svima koji vole i žive umjetnost i modu , te žele investirati u vlastiti stil. Ono za čime svaka žena teži jeste da posjeduje unikatan, neobičan i jedinstven odjevni komad, koji će dati određeni stilski, ali i lični pečat kombinaciji koju nosi.

Pročišćene linije oplemenjene jarkim i neočekivanim kombinacijama boja, krase ovu kolekciju brenda Art by Tea. U slikarskom smislu, simplificirani pejzaž satkan od geometrijskih oblika, zasnovan na klasičnoj moderni, provlači se kroz ovu modnu viziju. Kolekcija se sastoji od niza različitih odjevnih predmeta poput svilenih haljina različitih dužina, overala, kaputa, šalova, te redizajniranog oslikanog jeansa što je novost u dosadašnjem radu dizajnerice. Svaki komad je pažljivo osmišljen i ručno oslikan. Kolekcija je izrađena iz najkvalitetnijih luksuznih materijala.

Styling potpisuju Tea Zubović, Zlata Zubović i Adela Bišćević. Za fotografije kampanje bio je zadužen poznati modni fotograf Edvin Kalić ispred čijeg objektiva su se našle manekenke Delila Softić i Aida Jahić. Make-up potpisuje Maja Koristović Talović, a frizuru Mirela Barakovac. Styling  je upotpunjen satovima i nakitom Lencia, renomiranog brenda Zlatarna Celje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti