Moda: Dior Book Tote, najtraženija torba sezone

Piše: Redakcija

Fotografije personalizirane torbe od platna ukrašene logotipom modne kuće Dior preplavile su društvene mreže. Riječ je o Tote modelu koji je prvi put predstavljen za vrijeme revije za sezonu proljeće/ljeto 2018., a uskoro su ovu torbu na svojim Instagram profilima predstavile i influencerice  Jeanne Damas, Alexa Chung i Chiara Ferragni.

Chiara Ferragni

Imuna nije ostala ni Rihanna, a ono što ovu torbu čini posebno privlačnom je mogućnost personalizacije. Naime, čitavom dužinom torbe proteže se tamnoplava traka na kojoj se s jedne strane nalazi ime osnivača kuće, dok se na drugoj strani bež koncem izvezuje ime osobe koja ju nosi.

Rihanna

Dior Book Tote torbu krase dvije velike ručke stoga se, osim u ruci, može nositi i na ramenu, a zbog svojih dimenzija i prostrane unutrašnjosti, torba je idealna za plažu ili putovanja.

Jeanne Damas

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti