Modna lekcija Cate Blanchett: Kako nositi odijelo u pastelnoj nijansi

Piše: Redakcija

Koliko joj odijela sjajno stoje Cate Blanchett je već potvrdila ove godine u Cannesu gdje ih je često nosila, a i sada, na turneji za svoj novi film “Oceanovih 8” i dalje sjajno nosi odijela pa se u jednom pojavila i na premijeri.

Za gostovanje u emisiji “Live With Kelly and Ryan” u kojoj se Blanchett pojavila ovih dana, odabrala je odlično odijelo u nježnoj nijansi plave. Iskombinirala ga je s košuljom u istoj boji s bijelim tačkama, te bijelim salonkama i bijelom kožnom torbom brenda Tods.

U filmu „Oceanovih 8“ gdje lijepa glumica igra jednu od glavnih uloga,  u nemoguću će pljačku ovaj put krenuti samo žene.

Plan je ukrasti dragocjenu Cartierovu ogrlicu s glumice koja će se pojaviti među bogatim i slavnim zvanicima na godišnjem balu u Muzeju Metropolitan u New Yorku. Ekipu profesionalki koja se sprema izvesti taj naizgled nemogući pothvat predvodi Sandra Bullock, koja glumi sestru Dannyja Oceana, a u akciji joj se pridružuju Cate Blanchett, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Helena Bonham Carter i Rihanna.

Pročitajte još