Kakva linija! Penelope Cruz u farmerkama izgleda savršeno

Piše: Redakcija

Bluza i sako iz kuće visoke mode Dior pali su u drugi plan zbog odličnih trapez farmerki u kojima španjolsku filmsku divu rijetko viđamo.

Filmska diva španjolskih korijena čiji naglasak obožavamo u američkim filmovima, Penelope Cruz, velik je dio maja provela u Cannesu gdje je u sklopu tamošnjeg glasovitog filmskog festivala promovirala svoj novi film. Svaki dan druga toaleta, svaki dan još malo jače potenciran glamur… A ovog je vikenda viđena u farmerkama, i to na humanitarnom događanju udruge ‘Uno Entre Cien Mil’. Riječ je o španjolskoj nevladinoj organizaciji koja podiže svijest o leukemiji i pomaže istraživanju, te bolesti u dječjoj dobi.

Uz farmerke trapez kroja Cruz je kombinirala dva vrlo skupocjena komada odjeće, a to su bijela retro košulja s crnim tačkicama, te bijeli sako – sve s potpisom Dior. No, pala su oba dizajnerska komada u drugi plan zbog odličnog jeansa trapez kroja – lijepa je 44-godišnjakinja sa širokim osmijehom tako pokazala da, kad nije na crvenom tepihu, voli elegantanno ipak ponešto opušteniji stil.

Penelope je u braku sa španjolskim glumcem Javierom Bardemom s kojim često glumi u filmovima, pa tako i u posljednjem, naslova ‘Everybody Knows’. Zajedno su od 2007. godine, a vjenčali su se 2009. na Bahamima te su potom dobili i dvoje djece.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti