O njenom stilu se malo govori, a jedna je od najbolje obučenih u Hollywoodu

Piše: Redakcija

Holivudska glumica Sarah Paulson, koju gledamo u popularnoj TV seriji ‘Američka horor priča’, posljednjih je godina neizostavan dio prestižnih crvenih tepiha na kojima je za svoj glumački talent nagrađena Emmyjem i Zlatnim globusom, no njen vanserijski stil oblačenja uvijek nekako ostane u prikrajku, nespomenut.

Iako je karijeru započela u pozorištu, glumici Sarah Paulson očigledno je bilo zapisano u zvijezdama da širu popularnost stekne na malim ekranima. Nakon što je 2011. godine dobila ulogu u popularnoj horor seriji ‘Američka horor priča’, 43-godišnja glumica postala je sve popularnija.

Iako je privatno najradije u trapericama i patikama, kada su javna pojavljivanja u pitanju slavna glumica uvijek uspijeva izgledati originalno i ‘chic’. Njena izrazito jednostavna elegancija s modernim prizvukom uvijek nas ostavi bez daha. Žena koja stoji iza njenih spektakularnih stajlinga je Karla Welch, koja je prošle godine proglašena najboljom holivudskom stilisticom.

– Zelena Pradina haljina koju sam nosila na dodjeli nagrada Emmy bila je toliko teška da sam u jednom trenutku mislila da ću istegnuti vrat. Ali nije me bilo briga, jer bila je to najljepša haljina koju sam ikada nosila – rekla je Sarah Paulson u intervjuu za US News.

Povezana slika

Naime lijepa glumica je već tri godine u vezi s 32 godine statijom kolegicom Holland Taylor.

Povezana slika

Zavirite u galeriju i pogledajte neke od kreacije o kojima se rijetko govori:

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti