S mamom i bakom u izlasku: Suri Cruise u nikad otmjenijem izdanju

Piše: Redakcija

Katie Holmes povela je svoju kćerkicu Suri Cruise i majku Kathleen Holmes na gala večer upriličenu u njujorškoj opernoj kući Metropolitan, za šta je valjalo obući iznimno svečane toalete.

Poznata 39-godišnja glumica Katie Holmes u izlasku u Metropolitan Operu u New Yorku blistala je u ljupkoj svijetlo zelenoj haljini do koljena koja je na sebi imala izvezene cvjetne grančice, što je veliki ovosezonski hit (sličnu je u subotu nosila i Pippa Middleton na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja). Kateina kreacija s lađa izrezom oko vrata i dužine do koljena dolazi iz modne kuže Zac Posen, dok Pippinu potpisuje londonski brend The Fold.

Njena kćer Suri Cruise, koja je napunila 12 godina, baš je poput mame izgledala kao prava damica. Pojavila se u haljini dugih rukava i dužine do pola listova, također cvjetnog uzorka. No, haljina slavne djevojčice bila je mnogo vedrijih, jačih boja te je se u jarkocrvenim i plavim tonovima moglo ugledati izdaleka. U kosi je nosila vjenčić, a preko torza malu torbicu. S njima je bila i samozatajna baka, Kateina majka Kathleen koja je nosila crne hlače i majicu te svečani kaputić u bež nijansi, uz elegantne štiklice s malom potpeticom i torbicu Chanel.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti