Louis Vuitton: Kolekcija povodom Svjetskog prvenstva u fudbalu

Piše: Redakcija

Glavni događaj ovog ljeta, za sve ljubitelje sporta, je Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje se održava u Rusiji. I dok se cijela planeta raduje predstojećim utakmicama,  Pitti Uomo priprema izložbu o uticaju fudbala na mušku modu “Fantastic Feelings — Fashion Plays Football”, a modne kuće predstavljaju  kolekcije posvećene ovom događaju. Tako je svoju kolekciju predstavila  modna kuća Louis Vuitton.

Kapsula kolekcija “LV 2018 FIFA WORLD CUP TM” uključuje rance, putne torbe, futrole za vizit-karte, novčanike i gadgete. Dodaci su izrađeni na isti način kao i fudbalske lopte za prvenstvo. Svaka stavka iz kolekcije takođe može biti prilagođena, a prtljag je  predstavljen u bojama nacionalnih zastava svih 35 zemalja učesnica.

Kolekcija će se pojaviti u prodaji 15. juna. Podjsetimo, Louis Vuitton i FIFA sarađuju od 2010. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti