Glumica Julie Judd u haljini Belme Tvico-Stambol na crvenom tepihu u Cannesu

Piše: Redakcija

Francuska glumica Julie Judd zablistala je sinoć na crvenom tepihu Cannes Film Festivala obučena u haljinu bh. dizajnerice Belme Tvico-Stambol.

Styling Julie Judd za Cannes Film Festival osmišljen je nakon što je poznata francuska glumica bila specijalna gošća u Sarajevu, a tokom predstavljanja aktuelne kolekcije Infinity proljeće/ljeto 2018. bh. dizajnerice.

Glumica Julie Judd, koju pamtimo po ulogama u filmovima “Jackie”, “Don’t Panic”, “The Duchess of Langeais” i “Head in the clouds” izrazila je veliku želju da nosi Belmine kreacije.

Tako se Julie pojavila na crvenom tepihu prve večeri Cannes Film Festivala u gala svečanoj haljini izrađenoj od nijansirajućih roze -bež sljokica, s bočnim izrezima i otvorenim leđima.

Glumica je u Belminoj haljini privukla pažnju medija i fotografa. Julie ćemo imati priliku ponovo vidjeti u augustu u Sarajevu na Gala večeri povodom obilježavanja desete godišnjice brenda Belma Tvico.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti