Kako omiljenu bomber jaknu kombinirati ovog proljeća?

Piše: Redakcija

Modeli je nose dok trče s jednog kraja grada na drugi na snimanja, blogerima je ona prva stvar koju spremaju u kofer za svoja putovanja, a street style zvijezdama je novi omiljeni komad u ormaru, budući da ga kombiniraju uz sportske hlače, ali i ženstvene haljine. Samim time je potvrdila svoju svestranost.

Bomber jakna najčešće dolazi u svilenkastoj izvedbi, no, dostupna je i u pamučnoj i kožnoj varijanti, dok je najčešće prate zanimljive poruke i motivi – piše modamo.info.

S obzirom na to da je već imala i svoj trijumf na ulicama svjetskih modnih metropola tokom modnih sedmica, te je svoje mjesto našla i na policama popularnih high street dućana, pripremili smo mali šalabahter kako ovu cool jaknu nositi i u toplim danima pred nama.

Processed with VSCO with a6 preset

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti