Mala crna haljina je komad kojim ne možete pogriješiti, a to zna i Blake Lively

Piše: Redakcija

Na partyju omiljene dizajnerice nakita Lorraine Schwartz glumica Blake Lively plijenila je seksepilom. Slavna tračerica poznata po istančanom modnom ukusu i elegantnom stilu oblačenja, ovoga je puta odlučila odati počast oblinama uskočivši u malu crnu haljinu.

Još od početka svoje glumačke karijere glumica Blake Lively prepoznata je kao ‘it’ djevojka čiji se stil uzimao kao primjer dobrog oblačenja. Nakon što je ulogom Serene van der Woodsen u popularnoj seriji „Tračerica“ stekla status omiljene trendseterice u očima javnosti, njen je potencijal prepoznao i Michael Kors koji je lijepu glumicu uveo u svijet mode i upoznao s ključnim ljudima iz modne industrije.

Upravo renomiranom američkom dizajneru Lively može zahvaliti na brojnim modnim angažmanima koji su se nakon toga zaredila, a glumica je nedavno izjavila kako će hvaljenom dizajneru zauvijek biti zahvalna to me što je za nju uradio.

30-godišnja ljepotica ima tijelo grčke boginje i lice anđela, no s godinama je Lively naučila istaknuti obline na decentan, otmjen način i time naučila najvažnije modno pravilo. No s vremena na vrijeme, malo gole kože nikom ne škodi, pa je tako slavna tračerica na partyju dizajnerice nakita Lorraine Schwartz došla u pripijenoj maloj crnoj haljini i sve prisutne ostavila bez daha.

Plavokosa ljepotica odabrala je seksi midi haljinu do koljena sa srcolikim dekolteom i tankim naramenicama koju je začinila efektnim sandalama na petu, crnom torbicom s lancem i tankim satenskim sakoom, dok je nakit s potpisom omiljene dizajnerice nakita u Hollywoodu, Lorraine Schwartz.

Umjesto ravno isfenirane frizure ili elegantnih valova koje lijepa glumica najčešće nosi, ovog puta se Lively odlučila za sitne kovrđe kako bi postigla prirodan ‘beach’ efekt.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti