Pet formula za nepogrešive chic kombinacije

Piše: Redakcija

U našoj neprestanoj potrazi za savršenim izgledom, pronašli smo nekoliko odličnih kombinacija koje će vam to i omogućiti

BIJELE TRAPERICE I PRUGICE

Prugice s bijelim trapericama odavno se smatraju klasičnom kombinacijom, i to s razlogom – obožavaju je chic Francuskinje. Nosite prugice s bijelim hlačama visokog struka, a ovu kombinaciju prošetajte u gležnjačama.

SAKO, TRAPERICE ŠIROKIH NOGAVICA I ŠTIKLE

Opremite se jednim dobrim sakoom koji je skrojen po vama i nećete pogriješiti. Njega nosite uz hlače širokih nogavica i sandale s remenčićima i dobili se nevjerovatno chic kombinaciju. Mi bismo ovo upotpunili crvenim ružem jer u ovoj kombinaciji možete plesati do jutra, ali i otići na posao.

LAKIRANA JAKNA, CROPPED TRAPERICE I RAVNE CIPELE

Već oblačenjem lakirane jakne morate biti prmijećeni. Ovaj visoki sjaj ima moć potpuno preobraziti par crnih hlača zato ga obucite već danas!

View this post on Instagram

Burberry day in London #lfw #streetstyle

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

KOMBINEZON, CRNE GLEŽNJAČE I MALA TORBA

Ako trebate dobre savjete kako nositi kombinezon, preporučujemo Instagram Lise Aiken. Influencerica je potvrdila da je kombinezon ponovno na modnoj mapi, a najbolje ga je nositi s torbicom, crnim čizmama i remenom.

MIDI HALJINA I NATIKAČE

Ženstveno uvijek izgleda fantastično zato obucite svoju laganu cvjetnu haljinu tokom sunčanih dana koji su nam stigli. Uz haljinu izaberite natikače na visoku petu.

Pročitajte još