31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo od 2. do 4. novembra

Piše: Redakcija

Udruženje manekena i modnih kreatora BiH i ove sezone ponosno vam predstavlja najznačajniji modni događaj u državi, Nivea BH Fashion Week Sarajevo.
Manifestacija 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo  održat će se od  2.  do 4. novembra 2013. godine u kongresnoj sali hotela Holiday u Sarajevu, pod pokroviteljstvom renomiranog  svjetskog kozmetičkog brenda Nivea.
Tokom tri dana trajanja ovog značajnog tradicionalnog modnog događaja modna publika i predstavnici sedme sile uživat će u kreativnom stvaralaštvu najznačajnijih domaćih autora i modnih kuća, talentiranih mladih kreatorskih nada, te kolekcija dizajnera iz inozemstva.

Vrijednost projekta je popularizacija domaćeg BH modnog dizajna i afirmacija mladih umjetnika. Sve informacije o programu 31. Nivea BH Fashion Week Sarajevo uskoro možete saznati na https://www.facebook.com/ModnaAgencijaABCModels kao i na www.bhfashionweek.com

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti