Ekstravagantne rukavice za chic izgled

Piše: Redakcija

Nema dileme da su kroz modnu historiju Audrey Hepburn, Coco Chanel te Marlene Dietrich na najženstveniji način promovirale detalj koji je uvijek u trendu – duge rukavice.
Ove sezone većina dizajnera upotpunila je kolekcije ovim modnim dodatkom. No, bilo je i onih, poput kuća Krizia ili Emporio Armani, koji su ostali dosljednji klasici i fanovima ponudili modele klasične dužine.
S druge strane, Alexander Wang išao je korak dalje, pa je u svoju kolekciju uvrstio model koji čini jedinstven dio kreacije.
Od vintage looka, pa do aktuelnog punka, svi stilovi imaju svoje jedinstvene pratilje od kože, platna, krzna, s ukrasima ili bez njih.
No, morat ćete priznati da je model dužine do lakta, ipak, najženstveniji. Ukoliko želite istaći nove rukavice, učinite to uz prikladnu torbu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti