Manolo Blahnik i Bvlgari predstavili novi model cipela

Piše: Redakcija

Kuća nakita Bvlgari i čuveni dizajner cipela Manolo Blahnik predstavili su luksuzne cipele napravljene od zelene svile s dragocjenim dijamantima.

– To je san, a ne saradnja! Ja sam veliki obožavatelj maestra Manolo Blahnika. Trudili smo se da zajedno stvorimo dragulj koji ne treba da stoji zaključan u sefu. Ljepotu treba nositi i radovati joj se! – rekla je kreativna direktorica kuće  Bvlgari Lucia Silvestri.

Jedinstveni par cipela je inspirisan ogrlicom iz nove kolekcije nakita Bvlgari FESTA. Ljubičasti akcenti na zelenoj podlozi od svile savršeno prenose hrabrost i vještinu Manolo Blahnika koji je zaljubljen u zasićene i svjetlucave nijanse. Ove klasične cipele s visokom potpeticom ukrašene su narukvicama na zglobovima od bijelog zlata i dekorisane rubinima, ametistom i dijamantima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti