Moda: Must have asesoari ove sezone

Piše: Redakcija

Za orginalnost stajlinga često su zaslužni modni detalji, a dizajneri se gotovo svake sezone klade na asesoare jarkih boja. Naime, primjetni modni dodaci odlično izgledaju kada nosite jednostavne i jednobojne stvari. Iako za ovu sezonu postoji mnogo trendi dodataka, predstavljamo tri asesoara koja će obilježiti ovogodišnju sezonu jesen/zima.

Duge rukavice

Inspirisane 80-im godinama, duge rukavice asociraju na bezvremenu eleganciju te su veoma poželjne tokom prve hladnoće. Možete ih nositi uz kapute s kraćim rukavima, džempere, mantile ili moderne jakne. Ovu sezonu će obilježiti široki model ovih rukavica koje su u stilu vitezova izrađene od kože i vune.

Beretka 

Beretka, koju su u svoje kolekcije uvrstile čak i modne kuće “Dior” i “Gucci”, savršeno se uklapa uz ženstvene odjevne komade. Ona može biti izrađena od tvida, pliša, vune ili kože, a nastojte da izaberete boju koja će osvježiti boju vašeg lica.

Gležnjače 

Svaki outfit uz gležnjače izgleda zanimljivo. Metalna štikla, providna staklena peta… gležnjače s neobičnom potpeticom su must have ove jeseni i zime. PUz to se posebna pažnja posvećuje bijelim gležnjačama koje su na vrhuncu popularnosti.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti