Kraljica Letizia zna kako biti u centru pažnje

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Vojnom paradom u Madridu proslavljen je španski Dan državnosti. Naravno, svečanost nije propustila ni kraljevska porodica, a kao i obično u centru pažnje bila je kraljica Letizia zbog svog odličnog stajlinga. Ovog puta, birala je rozu čipkanu haljinu. 

Foto: AFP

Pomalo drugačija od onog u čemu smo je navikli viđati, ali ipak, uspijela nas je oduševiti. Roza haljina izrađena od čipke kreacija je španskog dizajnera Felipa Varela. Na haljini midi dužine ističu se volančići na rukavima, aplikacije u obliku leptirića na gornjem dijelu, kragnica i tanki pojas koji je dodatno naglasio kraljicin vitki struk.

Foto: AFP

Nježnu haljinu, Letizia je kombinirala uz štikle Stevea Maddena u blijedo rozoj nijansi s otvorenom petom, naušnicama u obliku rozog kamena obrubljenog srebrnim okvirom i “clutch” torbicom u jako rozoj boji brenda “Magrit”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti