Amal Clooney prava ikona stila

Piše: Redakcija

Foto: AFP

George i Amal Clooney proslavili su svoju petu godišnjicu braka u jednom od luksuznih restorana u New Yorku. S njima na večeri našli su se i njihovi dobri prijatelji Cindy Crawford i Rande Gerber. Poslovnu eleganciju lijepa Britanka libanonskih korijena dovela do savršenstva no kad su u pitanju manje formalne prigode, godpođa Clooney sebi da oduška kakvim hrabrim modnim iskorakom.

Tako je prošla i ova prigoda, gdje je Amal pokazala nije pokazala ništa manje od savršenstva. Uz kožne hlače, iskombinirala je bijeli top ukrašen tilom, klasične crne salonke te višebojnu torbicu. George se odlučio za malo ležerniji izgled pa je obukao crnu košulju kratkih rukava i traperice uz koje je odabrao bež cipele.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti