Vrijeme je za modni maksimalizam

Piše: Redakcija

Ove jeseni će jedan od vodećih trendova biti modni maksimalizam. To je svakako komade “manje je više” bacilo u zaborav, a sva svjetla su uperena u komade jarkih boja, što šarenijeg dezena i upečatljivog kroja. Cilj modnog maskimalizma je da budete upečatiljivi i da eksperimentirate, a modni stručnjaci preporučuju da kombinirate različite dezene. 

Ukoliko, pak preferirate monohromatske odjevne kombinacije, onda birajte različite teksture i u jednom outfitu spojite čipku, rese i šljokice. 

Ono što, također, trebate znati kada je o ovom trendu riječ je da detalji imaju ključnu ulogu. To svakako znači da čak i jednostavnu odjevnu kombinaciju “podignete” nizom ogrlica, upadljivim sunčanim naočalama ili predimenzioniranim naušnicama. Uz sve to nemojte zanemariti ni oversized komade, a glomazni rukavi  su must have. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti