U susret novoj sezoni: Trendovi koji će obilježiti jesen

Piše: Redakcija

Moda je ono što vam četiri puta godišnje nude dizajneri. Stil je ono što odaberete – Lauren Hutton

Donosimo vam trendove koji će obilježiti sezonu pred nama:

1. Ogrnite se perjem

Ubjedljivo najpopularniji trend ove jeseni bit će perje koje će krasiti sve komade odjeće, počevši od kaputa, preko haljina pa sve do cipela. Riječ je o trendu koji je na modne piste vratio Marc Jacobs, a kojim su se inspirirali i Roksanda, Michael Kors,  Giambattista Valli i Saint Laurent. Nema sumnje da ćemo komade ukrašene perjem gledati i u popularnim high street radnjama.

2. Bucket šeširi

Ukoliko je vjerovati Tomu Fordu, Anni Sui, Dioru i Valentinu, sezonu pred nama će obilježiti neobični šeširi, s posebnim naglaskom na bucket kape koje se bile izuzetno popularne 90-ih.

3. Puff rukavi

Iako se o predimenzioniranim rukavima u svijetu mode piše već nekoliko mjeseci, modni stručnjaci tvrde da će ovaj trend zaživjeti tek sa dolaskom jeseni. Richard Quinn, Giambattista Valli, Alessandra Rich, Givenchy i Alexander McQueen samo su neki od dizajnerskih brendova koji su svojim kolekcijama najavili povratak ovog omraženog trenda po kojem rukavi u ramenima treba da budu što pufastiji i ekstravagantniji.

4. Predimenzionirane torbe

Iako će male torbe i dalje biti u modi, ove jeseni je fokus stavljen na predimenzionirane modele koje smo mogli vidjeti na revijama modnih kuća Sportmax, Lacoste, Off-White i Rejina Pyo, a koje možete nositi na ramenu, u ruci ili pod rukom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti