Scarlett Johansson pokupila svu pažnju na Venecijanskom film festivalu

Piše: Redakcija

 AFP

Glumica Scarlett Johansson ove godine na Venecijanskom filmskom festivalu promovira film „Marriage Story“, a dolaskom na crveni tepih zadivila je sve prisutne svojim modnim odabirima.

AFP

Lijepa Scarlett, koju je zahvaljujući zaradi od 56 miliona dolara u razdoblju od jula 2018. do juna 2019., Forbes proglasio najbolje plaćenom glumicom, na 76. Venecijanskom filmskom festivalu pojavila se u crvenoj haljini kojom je naglasila svoje adute.

 AFP

 Plijenila je poglede na premijeri filma u pripijenoj haljini bez naramenica načinjenoj od presijavajuće tkanine tamnocrvene boje pokazavši zanimljive tetovaže na leđima.

AFP

Na druženju s novinarima se odlučila za ležerniju kombinaciju: kratku majicu s prugama i trendi hlače širokih nogavica, oboje s potpisom proslavljenog Michaela Korsa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti