Odjevni predmeti koje svaka trudnica mora imati u svom ormaru

Piše: Redakcija

Svaka trudnica suočena je s jednim, zajedničkim, problemom. Naime, sve su suočene s nepobitnom činjenicom da kako se one šire, ormar mi se smanjuje. Svako jutro kada otvaraju svoje ormare gledaju u svoja nekad obožavana blaga u nadi da će jednog dana ponovno stazi u njih. Umjesto ih iz ormara  podrugljivo gleda obilje nezgrapnih odjevnih predmeta.

Ne pomaže ni činjenica da je ponuda elegantne odjeće za trudnice ograničena i naizgled se vrti oko funkcionalnosti. Pouzdani vrhovi koji vam omogućavaju da jednim potezom istrgnete grudi, traperice koje idu do bradavica i praktični vodootporni kaputi s džepovima.

Vaše tijelo raste, zadebljava se, širi, nabubri i to sve radi na sve strane. Čak ćete trebati kupiti novo donje rublje i nove helanke. Najveći predmeti u vašoj garderobi bit će vam uski na mjestima o kojima nikada niste razmišljali. Čak i vaša stopala mogu porasti više od jedne veličine cipela.

No, ne morate se odreći stylish oblačenja u trudnoći.

Evo nekoliko osnovnih stvari koje trebate imati u svom ormaru za trudnice: 

Rastegnuta haljina

Elegantna haljina lako se nosi za svakodnevno oblačenje ili svlačenje. Haljine koje se rastežu savršeno se uklapaju s tenisicama i ravnim čizmama, a u njima će vam cijeli dan biti više nego ugodno.

Oversized odjeća

Prije trudnoće puno žena nosi oversized odjeću koja im se kasnije savršeno uklapa u trudnički stil.

Mom traperice

Bitna investicija za svakodnevni život. Ovakve traperice olakšat će vam život.

Kaput

Ako želite, poput većine ljudi zimi, zaista doraditi kaput, vjerovatno ćete morati uložiti u novi. Predimenzionirani kaputi djeluje u korist bilo koje trudnice držeći njihov trbuh skriven od hladnoće vama daju siluetu koju ste možda izgubili.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti