Na pragu pedesetih: Naomi Campbell je novo lice donjeg rublja

Piše: Redakcija

Američki brend donjeg rublja Calvin Klein, objavio je novu #MyCalvins kampanju koja izgleda wow! A za to je zaslužno i jedno od zaštitnih lica kampanje, britanska manekenka Naomi Campbell, kojoj je ovo prvi put da sarađuje s modnim brendom. Kada se nečija karijera, i to poprilično bogata, proteže preko tri desetljeća, može se pretpostaviti kako je model sarađivao s baš svima u industriji. No, jedan od najdugovječnijih modela sve do sad nije krasio kampanju ovog popularnog brenda, piše buro.24.hr. 

Osim “Crne Pantere” u kampanji se pojavljuju i manekenka Bella Hadid, muzičar Diplo, sportaš Odell Beckham Jr., glumac Jacob Elordi, pjevačica Beth Ditto, muzičar Lay Zhang, glumica Jelly Lin, glumac i model Matthew Noszka te manekenke Hayley Foster, Abby Champion i Cara Taylor. Za fotografiju je bio zaslužan Daniel Jackson, a jedan od ciljeva je bio i prikazati ove modele i zvijezde bez filtera. To se postiglo s vizualima koji su podijeljeni u dvije cjeline – na jednoj strani nalazi se crno-bijela “službena” fotografija kojoj je suprotstavljena ona u boji koja prikazuje modele u njihovom opuštenijem izdanju.

Video za kampanju snimio je Bardia Zeinali, a u uratku možemo vidjeti modele kako plešu, jedu, gledaju televiziju te poziraju zawebkameru u svojim omiljenim komadima donjeg rublja s potpisom Calvina Kleina.

– Kampanja oživljava razigranu stranu pojma ‘seksi’, onu koja potiče samoizražavanje i naglašava ideju da je biti seksi zapravo stanje uma – tvrde iz brenda.

Kampanja se vizualno ne razlikuje previše od prethodne #MyCalvins kampanje, međutim ono što se promijenilo je da je ovog puta nešto inkluzivnija – među modelima se nalaze žene i muškarci  različite građe, godina pa i nacionalnosti. U nastavku pogledajte sve vizuale nove kampanje američkog brenda.

 

 

 

 

 

 

 

Fotografija: Calvin Klein 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti