Oblačenje u jednom tonu uvijek izgleda fantastično

Piše: Redakcija

Ugledajte se na street style i pokušajte se, ovog ljeta, obući od glavu do pete u jednu boju. Oblačenje u jednom tonu umjetnost je koja vam može pružiti elegantan i profinjen izgled, ako se ispravno izvede.

Jedan od najjednostavnijih načina za svladavanje oblačenja u jednom tonu je da to učinite s krojenom odjećom. Odlučite se za komplet koji čine odgovarajuće hlače i jakna te ispod obucite majicu iste boje kako biste postigli još hrabrije izdanje.

Nosite odgovarajuće komade istog tona i materijala za effortless look. Eksperimentirajte s teksturama i krojevima kako bi i najudobnija odjeća izgledali elegantno i kao da ste uložili puno truda u osmišljavanje svoje modne kombinacije.

Pobrinite se da su svi odjevni komadi u istoj boji, a ako nemate modne dodatke koji bi odgovarali takvom outfitu možete iskombinirati srodnu boju ili pop of color s nekom jarkom nijansom.

U nastavku pogledajte kako to rade cure s Instagrama.

Instagram/@camilacoelho
Instagram/@alexandralpp_
Instagram/@aimeesong
Instagram/@bridget
Instagram/@roses_cloud
Instagram/@tamara
Instagram/@donnaromina
Instagram/@megin_mirsalehi

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti