Torbe koje svaka žena mora imati

Piše: Redakcija

Svake sezone na modnoj sceni se pojavljuje nova it torba. Uz nju na tržištu uvijek možemo pronaći klasične dizajnerske torbe koje svaka žena želi jednog dana posjedovati. Od crossbody torbi koje putovanja čine lakim do velikih tote torbi u koje vam stane, bukvalno, sve i mikro mini izdana popularnih modela u koje ne stane ništa osim ruža za usne i kreditne kartice.

Trendovi u svijetu torbi se stalno mijenjaju . Umjesto da svake sezone kupujete trendi komade mi vam donosimo spisak pet vrsta torbi u koje bi svaka žena trebala uložiti.

Crossbody

Crossbody torbe kraljuju modnom scenom već niz godina. U svakom trenutku imate slobodne ruke, a čak vam daje i ljepšu siluetu oponašajući kaiš pri nošenju široke odjeće.

Instagram/@belenhostalet

Tote torbe

Savršeno se uklapaju u svakodnevne kombinacije s opuštenim hlačama ili midi suknjama. U njih vam stane cijeli vaš život, a posebno su dobre kada idete u posjetu buvljacima ili u obilazak trgovina.

Instagram/@tamara

Mikro mini

Najpopularnija vrsta torbi trenutno koristi se pretežno za večernje izlaske kada vam nije potrebno puno stvar. Efektne su, ali u njih, zaista, ne stane ništa.

Instagram/@streborj

Torba na rame

Klasična torba na rame bila je hit torba 90-ih, a ove sezone vratila se na velika vrata. Lako je možete držati, a kada vam zasmeta samo je prebacite preko ramena i uživajte u slobodi.

Instagram/@weworewhat

Torbe s gornjom ručkom

Ništa ne izgleda prikladnije za posao od torbi s gornjom ručkom. Oni su profesionalne, praktične, elegantne i bez potrebe za dodatnim objašnjenima.  

Instagram/@raissagerona

Pročitajte još