Azrin modni radar

Piše: Redakcija

Donosimo vam julske modne novosti. 

Vintage glamur

Kada je riječ o svijetu naočala ovog ljeta je fokus stavljen na okrugle modele koji unose dozu vintage glamura u svaki look. Sjajno će se uklopiti u odjevne kombinacije koje nosite na plaži, te upotpuniti vaša festivalska izdanja kao i outfite koje birate za šetnju gradom. Okrugle naočale najbolje pristaju damama sa četvrtastim oblikom lica, ali izborom odgovarajuće veličine okvira  ih možete nositi bez obzira na to kakve crte lica imate.

U dubinama mora

Modni stručnjaci preporučuju da tokom toplih dana ljeta nosite asesoare tamno plave boje. 

Must have ukrasi za kosu

Ukoliko ste mislili da će efektne ukosnice, gumice i rajfovi biti samo jedan od kratkotrajnih trendova, prevarili ste se. Ukrasi za kosu su najveći ljetni hit kada je riječ o asesoarima,  koji će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dozu sofisticiranosti. Iako su se šnale s biserima istakle kao najpopularnije, u stopu ih prate predimenzionirane gumice i rajfovi. Ono što je glavna prednost ove vrste asesoara je što ih možete nositi u svakodnevnim, poslovnim, ali i svečanim prilikama. Za koji god ukras se odlučite, sigurno je da će se vaša frizura izdvojiti u moru istih modela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti